Official methods for the determination of trans fats /
"This monograph describes the most common gas chromatographic and infrared spectroscopic official methods required for the determination of trans fatty acids for food labeling purposes. The authors review the current status and limitations of the latest methods and discuss the numerous factors...
Guardado en:
Autor Principal: | Mossoba, Magdi M. |
---|---|
Otros Autores: | Kramer, John K. G. |
Formato: | Libro |
Idioma: | English |
Publicado: |
Urbana, Ill. :
AOCS Press,
c2009.
|
Edición: | 2nd ed. |
Materias: | |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Trans fats alternatives /
Publicado: (2005) - 2nd ed. -
La cocina del Omega 3 en Chile : dieta mediterránea para comer bien y vivir mejor /
por: Sapunar Goic, Jessica.
Publicado: (2010) - 2nd ed. -
Fatty acids in industry : processes, properties, derivatives, applications /
Publicado: (1989) - 2nd ed. -
Variación de la composición de ácidos grasos de membrana celular de Rhodococcus rodochrous GNP-OHP-38r en respuesta a la temperatura y salinidad
por: Pucci, G. N., et al.
Publicado: (2004) - 2nd ed. -
Isomerización de ácido linoleico empleando catalizadores heterogéneos /
Publicado: (2013) - 2nd ed.