Food from waste /

Guardado en:
Autor Corporativo: National College of Food Technology.
Otros Autores: Birch, G. G. (Editor , ed.), Parker, K. J. (Editor , ed.), Worgan, J. T., (Editor , ed.)
Formato: Libro
Idioma:English
Publicado: London : Applied Science Publishers, 1976.
Materias:
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245 0 0 |a Food from waste /  |c edited by G. G. Birch, K. J. Parker and J. T. Worgan. 
260 |a London :  |b Applied Science Publishers,  |c 1976. 
300 |a xii, 301 p. :  |b il., tablas ;  |c 23 cm. 
500 |a "An industry-university co-operation Symposium organised under the auspices of the National College of Food Technology, University of Reading." 
500 |a Con 80 tablas y 61 ilustraciones. 
504 |a Incluye referencias bibliográficas e índice. 
020 |a 0853346593 
700 1 |a Birch, G. G.  |q (Gordon Gerard),  |e ed.  |4 edt 
700 1 |a Parker, K. J.  |q (Kenneth John),  |e ed.  |4 edt 
700 1 |a Worgan, J. T.,  |e ed.  |4 edt 
710 2 |a National College of Food Technology. 
082 0 0 |a 664/.024 
650 4 |a Substitutos del alimento  |x Congresos. 
650 4 |a Residuos  |x Congresos. 
650 0 |a Food substitutes  |x Congresses. 
650 0 |a Waste products  |x Congresses. 
010 |a  76367569  
040 |a DLC  |c DLC  |d AR-BbSID 
859 |a AR-BbSID  |b BIB. PLAPIQUI  |h 664  |i F 739  |p 1117