HACCP : a practical approach /
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Autor Principal: | |
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Otros Autores: | |
Formato: | Libro |
Idioma: | English |
Publicado: |
Gaithersburg, Md. :
Aspen Publishers,
1998.
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Edición: | 2nd ed. |
Series: | A Chapman & Hall food science book
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Materias: | |
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250 | |a 2nd ed. | ||
260 | |a Gaithersburg, Md. : |b Aspen Publishers, |c 1998. | ||
300 | |a xx, 403 p. : |b il. ; |c 24 cm. | ||
440 | 2 | |a A Chapman & Hall food science book | |
504 | |a Incluye referencias bibliográficas (p. 291-303) e índice. | ||
020 | |a 0412754401 | ||
100 | 1 | |a Mortimore, Sara. |9 114580 | |
700 | 1 | |a Wallace, Carol. |9 114581 | |
082 | 0 | 0 | |a 664/.001/579 |2 21 |
650 | 4 | |a Alimentos |x Microbiología. |9 028717 | |
650 | 4 | |a Alimentos |x Medidas de seguridad. |9 114584 | |
650 | 0 | |a Food |x Microbiology. |9 028719 | |
650 | 0 | |a Food |x Safety measures. |9 114586 | |
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040 | |a DLC |c DLC |d DLC |d AR-BbSID | ||
859 | |a AR-BbSID |h 660.280 4 |i M 844 |p 5516 |b BIB. PLAPIQUI |