Case Studies in Food Safety and Environmental Health
Guardado en:
Autor Principal: | Ho, Peter. |
---|---|
Autor Corporativo: | SpringerLink (Online service) |
Otros Autores: | Vieira, Maria Margarida Cortez. |
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Publicado: |
Boston, MA :
Springer Science+Business Media, LLC,
2007.
|
Series: | Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies towards European Sustainable Development ;
6 |
Materias: | |
Acceso en línea: | SpringerLink, via BECYT |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Food Safety A Practical and Case Study Approach /
por: McElhatton, Anna.
Publicado: (2007) -
Chemistry and Safety of Acrylamide in Food
por: Friedman, Mendel.
Publicado: (2005) -
Reports on Food Safety 2005 Food Monitoring
Publicado: (2007) -
Selenium in Food and Health
por: Reilly, Conor.
Publicado: (2006) -
Viruses in Foods
por: Goyal, Sagar M.
Publicado: (2006)