Food process modelling /

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Otros Autores: Tijskens, L. M. M., (Editor , ed.), Hertog, M. L. A. T. M., (Editor , ed.), Nicolaï, B. M., (Editor , ed.)
Formato: Libro
Idioma:English
Publicado: Cambridge : Boca Raton : Woodhead ; CRC Press, 2001.
Series:Woodhead Publishing series in food science and technology
Materias:
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245 0 0 |a Food process modelling /  |c edited by L.M.M. Tijskens, M.L.A.T.M. Hertog and B.M. Nicolaï. 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead ;  |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2001. 
300 |a xvi, 496 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 1 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
504 |a Incluye referencias bibliográficas e índice. 
020 |a 0849312248 (CRC) 
700 1 |a Tijskens, L. M. M.,  |e ed.  |4 edt 
700 1 |a Hertog, M. L. A. T. M.,  |e ed.  |4 edt 
700 1 |a Nicolaï, B. M.,  |e ed.  |4 edt 
830 0 |a Woodhead Publishing series in food science and technology 
650 4 |a Alimento  |x Control de producción. 
650 4 |a Alimento  |x Modelos matemáticos. 
650 4 |a Food.  |x Mathematical models. 
650 4 |a Food.  |x Production control. 
040 |a AR-BbSID  |b spa  |c AR-BbSID 
859 |a AR-BbSID  |b BIB. PLAPIQUI  |h 664.02  |i F 739  |p 5480