Starch: chemistry and technology /
Guardado en:
Otros Autores: | Whistler, Roy L., Bemiller, James N., Paschall, Eugene F. |
---|---|
Formato: | Libro |
Idioma: | English |
Publicado: |
New York :
Academic Press,
1984.
|
Edición: | 2a. ed. |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Starch : chemistry and technology /
Publicado: (1984) - 2a. ed. -
Starch : properties and potential /
Publicado: (1987) - 2a. ed. -
Starch : its sources production and uses /
por: Brautlecht, Charles A.
Publicado: (1953) - 2a. ed. -
The microbiology of starch and sugars /
por: Thaysen, C. A.
Publicado: (1930) - 2a. ed. -
Starch-gel electrophoresis : a bibliography of observations made using the technique of Starch-gel electrophoresis /
Publicado: (1964) - 2a. ed.